dilluns, 12 de novembre del 2012

LES NOSTRES NORMES DE CONVIVÈNCIA

A l'escola els nens i nenes aprenem un munt de coneixements nous a través de les diferents àrees que treballem. Totes les matèries són igualment importants i ens ajuden a fer-nos grans i a conèixer i interpretar millor el món en què vivim.

Un dels aprenentatges que considerem fonamentals és, principalment, el de "saber estar", és a dir, aprendre a comportar-nos amb correcció i, alhora, respectar, ajudar i valorar a la resta de companys i, també, als mestres.

Per això, hem confeccionat entre tots unes normes de convivència a l'escola que ens ajuden molt a millorar i que periòdicament revisem i valorem per veure si ens en sortim o bé tenim dificultats per poder-les complir.

De tant en tant, a l'hora de tutoria, fem l'assemblea de grup i podem debatre conjuntament quines normes ens són més difícils de seguir i què podem fer per millorar-les. També ens FELICITEM per les que ja sabem fer MOLT BÉ!!!!!

Aquí teniu les nostres normes de convivència:

  • LES NORMES D'AULA
  • LES NORMES DE PATI
  • LES NORMES DE SORTIDES


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.