dilluns, 19 de juny del 2017

5è. I ÚLTIM TORN D'HORT

Ei! No penseu que m’he oblidat de l’últim torn d’hort! A més a més tots aquests hortolans i hortolanes han treballat de valent!


Amb l’arribada del bon temps les hortalisses i males herbes han crescut molt. Hem recollit cebes, enciams i espinacs. I també hem arrencat moltes herbes...què dur és mantenir l’hort ben net!
També hem pogut plantar una gran varietat d'hortalisses. Tomàquets, pebrots verds, mongetes verdes, carbassons, etc. Hem sembrat llavors i trasplantat plantes molt diverses.

Hem cavat i remogut la terra. No ens hem oblidat cap dia de regar l'hort i les floretes de les jardineres. Hem omplert el compost amb molta fruita. I fins i tot hem posat unes canyes per quan les tomaqueres comencin a créixer. No hem parat de fer feina!


I aprofito aquesta última entrada d'hort al blog per agrair la col·laboració de tots els hortolans i hortolanes que han treballat molt durant aquest curs. També agrair la col·laboració de les famílies i mestres. Entre tots i totes heu fet possible que l’hort de l’escola hagi funcionat a la perfecció!

Si voleu veure totes les fotografies d’aquest últim torn, cliqueu el dibuix de les hortalisses.

https://goo.gl/photos/S7gsUpAKWPQ2wvcM8







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.