dijous, 8 de juny del 2017

PROJECTE TURISME

Ja que és l’any internacional del Turisme i a nivell d’escola es va suggerir treballar envers aquest tema, els alumnes de 2n hem dut a terme un projecte sobre el Turisme a Solsona.

Les nostres mestres ens van plantejar la pregunta següent QUÈ RECOMANARIES VISITAR A UN NEN/A DE LA TEVA EDAT QUE VINGUÉS A SOLSONA?

Cliqueu a la següent imatge per a veure les fotografies de la primera sessió.



En aquest projecte, hem conegut en primera persona la nostra ciutat i els seus voltants.

Tots junts, en assemblea, vam decidir que es podria fer dos recorreguts:

- Nucli antic: 1- Portal del Castell / 2- Safareigs / 3-Torre del Vall Fred / 4-Portal del Llobera / 5-Plaça Major / 6- Museu i Palau Episcopal / 7-Restes de fossat i muralla / 8-Catedral / 9-Portal del Pont / 10-Pou de gel / 11-Palau Llobera / 12-Hotel Sant Roc / 13-Quarto dels gegants / 14-Restes d’una casa artesana / 15-Plaça Sant Joan / 16-Torre de les Hores / 17-Casa Francesc Ribalta / 18-Ajuntament / 19-Casa Morató (biblioteca).

- Castellvell / Poblat Ibèric / Mare de la Font

Cliqueu a la següent imatge per a veure les fotografies de la segona sessió.


El dimarts dia 23, vam dedicar tot el mati a fer un recorregut pel nucli antic de Solsona. Com a suport,  portàvem un plànol en tamany A3 creat a partir de la informació que havíem aportat a l’aula i on hi havia enumerats els llocs a visitar.

Cliqueu a la següent imatge per a veure les fotografies de la tercera sessió.



El divendres dia 26 vam dedicar tota la jornada a fer el següent recorregut circular. Vam observar  que vam fer 6,3 quilometres i  13.154 passos.


Cliqueu a la següent imatge per a veure les fotografies de la quarta sessió.



I, finalment,  a l’aula vam elaborar un tríptic adreçat al possible nen/a que vulgui visitar Solsona.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.